Ankara Şube’de Devir Teslim

2018-2019 döneminde teşkilatlanma tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda tüm illerde organize olmaya devam eden sürecin beraberinde bir gelişmede de Ankara şubede yaşandı.

Bir yılı aşkın süredir Ankara Şube Başkanlığını yürüten İzzet Küçük TEKDER Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyesi oldu.
Genel Merkez binasında 2 Ekim salı günü saat 19:00’da devir teslim töreni yapılarak İzzet Küçük yürüttüğü görevini Ahmet Dumanoğlu’na devretti.

Devir teslim töreni öncesi katılımcılara seslenen TEKDER Genel Başkanı Özcan Duman;
“Arkadaşlar bu görev bizim için bir yolculuktur ve ilk şartı ise hep yolda olmak sorumluluğudur.
Şimdiye kadar bu sürece bir çok emek veren isim sayesinde bu yolculuk bizlere nasip oldu. Bu yüzden başarı adına kendi kendimize koyacak en büyük kriterimiz bu yolculukta her var olup olmadığımızdır. Biz de yaklaşık iki yıldır bu emaneti bu yolda sizlerle beraber taşımaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle şimdiye kadar katkılarından dolayı İzzet abimize teşekkür ediyor yeni başkanımızın da görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı tören İzzet Küçük’e hizmetlerinden dolayı verilen plaket sonrası son buldu.