• TEKDER KONFERANSA DAVET: SİBER GÜVENLİK

Ayda bir gerçekleştirilen "Teknik Söyleşiler" buluşmamızda bu ay Adli Bilişim ve Bilişim Güvenliği Uzmanı Halil ÖZTÜRKCİ ile "Siber Güvenlik" hakkında konuşacağız.

Halil Öztürkci Kimdir:

15 yıldır IT sektöründe değişik görevlerde çalışan Halil ÖZTÜRKCİ, 13 yıldır güvenlik alanına yoğunlaşmış şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Sektöründe lider olan bir çok kuruluşa ve kolluk kuvvetlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti vermiş ve güvenlik projelerinde aktif rol üstlenmiştir.İlgilendiği konulardan bazıları;”Bilgisayar ve Ağlarda Adli Bilişim (Computer and Network Forensic)”, “Zararlı Kod Analizi(Malware Analysis), Network ve Uygulama Sızma Testleri (Network and Application Penetration Tests), IT Altyapılarında Regulasyon ve Uyumluluk Yönetimi (Regulation and Compliance Management for IT Systems).

ADEO Bİlişim Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurucularından olan Halil ÖZTÜRKCİ, Microsoft tarafından son 7 yıldır Enterprise Security alanında “En Değerli Profesyonel” (MVP) ünvanına layık görülmüştür. Sahip olduğu diğer sertifikalar; CISSP, GCFA, GPEN, CEH, CHFI, CCNP, CCSE, MCSE, HPCI.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Siber Güvenlik Yüksek Lisans Programında ve Bilgi Üniversitesi’nde Bilişim ve Teknoloji Hukuku Yüksek Lisans Programında öğretim görevlisi olarak rol almaktadır. Halil ÖZTÜRKCİ, aynı zamanda http://www.guvenliktv.org adresi üzerinden yayın yapan Güvenlik TV’nin yapımcı ve sunuculuğunu gerçekleştirmektedir.