• TEKDER'E ANLAMLI ZİYARET

TEKDER Genel Merkezi 2018 yılının ilk faaliyeti olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu konuk etti.

Tekder Yönetim Kurulu, Tekder üyeleri ve diğer katılımcıların katıldığı etkinlikte katılımcılara seslenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu söyleşi öncesi Tekder Genel Başkanı'nın makamında Tekder Şeref Defteri’ni imzaladı.

Ülke olarak gençlere büyük sorumluluk düştüğünü ifade eden Karamollaoğlu katılımcılara şu sözlerle hitap etti.

“Bugün ülke olarak kalkınmanın temeli sanayileşmeden geçmektedir. Kapitalist dünyanın bugün bizleri her taraftan kuşattığı şartlarda bu yarışı devam ettirmek için biraz deli olmak hatta zır deli olmak lazım. Bu delilik bizlerin imanında, kanında mevcuttur. Sizler Tekder olarak bu çalışmalara liderlik etmeli ve hep beraber kalkınmalıyız.”

Siyonizmin sinsice son yüzyıldır planlarını birer birer uygulamaya koyduğu ve küfrün içindeki azgınlıkların daha da ortaya çıktığını belirten Karamollaoğlu İslam Dünyası’nın elindeki imkanları ortak bir amaç çerçevesinde kullanmaları gerektiğini ifade etti.

1,5 saat süren etkinlik sonrası TEKDER’in 30. yıldönümü sebebiyle özel plaket takdim eden TEKDER Genel Başkanı Özcan Duman ise katılımlarından dolayı Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’na teşekkür ederek söyleşiyi şu sözlerle noktaladı.

“Sayın Genel Başkanımız Tekder’in ilk kurucu üyelerindendir. Bugün bu kadar kısa zamanda kendisinden istifade ettik ancak bu zaman bizim için yeterli değil. Bu vesileyle sizlerin huzurunda daha planlı ve geniş zamanda tekrarını gerçekleştireceğimizin sözünü aldık. Başta genel başkanımız ve siz katılımcılara sağladığınız katkılar için teşekkür ediyorum.”

Katılımcılara sunulan çay ve çeşitli ikramlar sonrası etkinlik son buldu.