• TEKDER'DEKİ ÇALIŞMALAR İVME KAZANDI

Günden güne gerçekleştirdiği artan etkinliklere bir yenisini daha ekleyen Teknik Elemanlar Derneği TEKDER bu dönemin ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Bürokratların, işadamlarının, Tekder kurulu üyelerinin  katılımıyla gerçekleşen etkinlik açılışında konuşan Tekder Genel Başkanı Özcan Duman,  davete gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade eden katılımcılar TEKDER’in bundan sonraki sürecinde geçmişte olduğu gibi ilerlesi için ellerinden gelen tüm katkıyı sağlayacaklarını ifade ettiler.

Konuyla ilgili tek tek TEKDER’in gelecekteki faaliyetleri ile ilgili fikirlerini ifade eden katılımcılar, özellikle TEKDER’in ülkemizin sanayisinin gelişimi için bir otorite olup önderlik edebileceği yönüne dikkat çektiler.

Haberleşmeden, sağlığa ,Savunmadan, Tarıma kadar ülkemizin elindeki kaynakların kullanımı noktasında görüşlerini ilgili makamlara ve kurullara sunacaklarını ifade eden TEKDER Genel Başkanı Özcan Duman ise toplatıyı şu sözlerle sonlandırdı.

“Siz değerli büyüklerimizin burada olup bizlere uzun uzun fikirlerini sunup görüşlerinizi sunduğunuz için tekrar teşekür ederim. Çünkü bu davanın devamı için sizlerin tecrübeleri ile bizlerin enerjileri nin ortak hareket etmesi şart. Bu minvalde ortaya koyduğunuz fikirlerin uygulanması için elimizden gelen gayreti gösterip sizlerle beraber bu sorumluluğu hakkıyla yürütme gayreti içinde olacağız.”

Katılımcılardan TEKDER’e Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın “Ağır Sanayi Hamlesi” adlı kitabın hediye edilmesinden sonra aile fotoğrafı çekilerek etkinlik sonlandı.