• MİMCE'DEN GENEL MERKEZE ZİYARET

Mimar ve Mühendisler Derneği MİMCE Tekder Genel Merkezine ziyarette bulunarak Genel Başkan Özcan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılandı. Mimce Teşkilatlanma Başkanı Orhan Koca başkanlığındaki heyetin 1,5 saat süren gündeminde başlıca konular Üniversite çağında öğrenim gören mühendislik bölümlerinde okuyan öğrencilerin mezuniyetine kadar olan sürede kişisel gelişimleri için ortaya konulan eğitimler oldu.

TEKDER olarak yapılan faaliyetlerden bahseden Genel Başkan Özcan Duman ise bu konuyla ilgili şunları söyledi.

“Elhamdülillah geniş, ferah ve konum itibariyle etkin bir noktada mekânımızı açtık. Şimdi bu mekanı hakkıyla kullanma zamanı. Biz bu minvalde iki haftada bir gerçekleşmek üzere EKONOMİ AKADEMİSİ adında geçen hafta ikincisini gerçekleştirdiğimiz eğitimler silsilesine başladık. Gerçekten bu alanda büyük ilgi gördüğünü gözlemledik. Bu amaçla Mimce olarak sizlerin de bu eğitimlere katılmak isteyen tüm üyeleriniz ve gönül veren herkese kapımız açık. Hatta sizlerin de bizim istifade edeceğimizi eğitimlerden haberdar olalım ve bizler de sizleri destekleyelim”

Öte yandan mezuniyetleri sonrası öğrencilerin istihdamı da konuşulurken 2019 oda seçimlerinde ortak hareket etmek için prensipte anlaşıldı.

Çay ve ikram sonrası biten görüşme sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.