• Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Önemli Duyuru

Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER); Ankara, İstanbul ve Türkiye genelinde yaygın şubeleri ile her zaman haktan yana duruş sergilemekte, her daim Milleti ve Ülkesi için faaliyet göstermektedir.

Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Genel Merkezi 06-33162 kütük numarası ile Ankara’da faaliyette bulunmaktadır. İstanbul Şubesi ise 34-053-074 kütük numarası ile faaliyette bulunmaktadır.

Derneğimizin  23 Temmuz 2016 tarihli ve 29779 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname” ile kapatılan 34-148-055 kütük nolu İstanbul Teknik Elemanlar Derneği (İSTTED) ile hiçbir ilişkisi yoktur. Diğer bazı illerimizde de görülen bu durum sadece bir isim benzerliğinden ibarettir.

Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) olarak, tarihimize şehitleri anma günü olarak geçen 15 Temmuz 2016 tarihinde Yüce Milletimizin iradesine karşı gerçekleşen darbe girişimini şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Bugüne kadar Milletimizden ve Devletimizden yana ortaya koyduğumuz ilkeli duruşumuzu bu darbe girişiminin ortaya çıktığı ilk andan itibaren aynen gösterdik ve tüm üyelerimizi milli iradeden yana tavır almaya davet ederek meydanlarda yer aldık. Ülkemiz normalleşene ve en ufak bir tehdit kalmayana kadar tüm üyelerimizle, itidalli bir şekilde, meydanlarda milletimizle birlikte olmaya devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Teknik Elemanlar Derneği

Genel Merkezi